Back

ⓘ Acung



Acung
                                     

ⓘ Acung

Acung nyaéta salah sahiji spésiés tutuwuhan beuti tina génus Amorphopallus. Julukan husus variabilis asalna tina basa latén. Di sababaraha tempat di dunya, tutuwuhan ieu kadang-kadang dikumpulkeun ti alam liar pikeun diala beuti atawa iwungna pikeun di dahar. Sanajan kitu, lamun ngadahar tutuwuhan ieu bisa ngondang bahaya ogé. Sanajan teu disebutkeun sacara spésifik tina spésiés ieu, sabagian gedé tina kulawarga tutuwuhan ieu ngandung kalsium oksalat. Zat ieu ngandung racun jeung lamun didahar, létah jeung genggerong karasa saolah-olah aya ratusan jarum leutik nyareceb. Ngan, kalsium oksalat bakal gampang karecah minangka dimasak ati-ati atawa digaringkeun sapinuhna. Di sababaraha nagara, cara ieu kabuktian ngajadikeun tutuwuhan ieu aman pikeun di dahar.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →