Back

ⓘ Hyun Bin



Hyun Bin
                                     

ⓘ Hyun Bin

Kim Tae-pyung leuwih dipikawanoh Hyun Bin nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentarna nalika merankeun peran minangka Hyun Jin-hun dina sérial tipi My Name Is Kim Sam Soon taun 2005. Hyun Bin mangrupa anak bungsu ti dua sadulur sarta digedékeun barengan jeung lanceuk lalakina di Seoul. Ngaranna jadi Hyun Bin téh sabab boga maksud supaya karirna nyongcolang dina dunya seni peran. Hyun Bin kungsi milu kelas drama nalika SMA. Ti harita Hyun Bin mimiti mikirkeun pikeun mekarkeun pangabisana dina dunya seni peran. Tapina kahayangna ieu téh mimitina mah teu disatujuan ku kulawargana. Kolotna jangji bakal ngawidian, lamun Hyun Bin ngahasil asup ka Universitas Chung-Ang jurusan Téater. Ékting Hyun Bin salah sahijina dina sérial Bodyguard dina taun 2003. Najan ngun saukur merankeun peran selingan, tapi Hyun Bin ngakukeun yén peran éta anu ngalatihna sangkan jadi aktor anu leuwih hadé di sérial Ireland taun 2004. Antukna Hyun Bin meunangkeun pangajén Best Newcomer Popularity Award dina ajang MBC Drama Awards 2004.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →