Back

ⓘ Lee Jong-suk



Lee Jong-suk
                                     

ⓘ Lee Jong-suk

Lee Jong-suk nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentarna sanggeus maén di sérial drama Secret Garden taun 2010. Jong-suk ngamimitian karirna di dunya hiburan ti umur ngora kénéh, liwat SBS 7th Open. Jong-suk mangrupa mahasiswa lulusan ti Universitas Konkuk di Seoul. Salah sahiji pilem anu pernah diperankeunna nyaéta Sympathy dina taun 2005, sedengkeun karirna mimiti nyongcolangna téh nalika suksés merankeun karakter musisi Han Tae-sun dina sérial Secret Garden. Ti harita, Jong-suk meunang tawaran maén di pilem saperti Ghost, As One jeung R2B: Return to Base. Jong-suk ogé pernah meunang pangajén Best New Actor di ajang KBS Drama Awards 2012. Dina widang olah raga, Lee Jong Suk mangrupa pakar dina taekwondo.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →