ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 68



                                               

(427643) 2003 VF1

Ari 2003 VF1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.379, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(428086) 2006 NM

Ari 2006 NM mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.617, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(428681) 2008 JA8

Ari 2008 JA8 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.506, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(429073) 2009 ND1

Ari 2009 ND1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.570, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(429094) 2009 SG2

Ari 2009 SG2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.170, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(429382) 2010 NW117

Ari 2010 NW117 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.534, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(429389) 2010 PR10

Ari 2010 PR10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.176, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(429584) 2011 EU29

Ari 2011 EU29 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.700, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(429733) 2011 LX10

Ari 2011 LX10 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.495, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(429746) 2011 SA16

Ari 2011 SA16 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.533, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(430439) 2000 LF6

Ari 2000 LF6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.592, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(430552) 2002 HU11

Ari 2002 HU11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.562, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(430802) 2004 XK4

Ari 2004 XK4 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.352, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(431107) 2006 GU

Ari 2006 GU mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.585, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(431394) 2007 FS35

Ari 2007 FS35 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.390, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(431775) 2008 JO24

Ari 2008 JO24 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.291, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(431776) 2008 JQ24

Ari 2008 JQ24 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.431, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(432226) 2009 HU2

Ari 2009 HU2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.322, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(432509) 2010 FF7

Ari 2010 FF7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.828, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(432655) 2010 XL69

Ari 2010 XL69 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.210, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(433960) 1999 JU6

Ari 1999 JU6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.201, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(433992) 2000 HD74

Ari 2000 HD74 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.598, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(434007) 2000 VH61

Ari 2000 VH61 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.541, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(434051) 2001 UW16

Ari 2001 UW16 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.178, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(434053) 2001 UP27

Ari 2001 UP27 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.128, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(434154) 2002 SL

Ari 2002 SL mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.501, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(434751) 2006 HV57

Ari 2006 HV57 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.586, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(435058) 2006 XG2

Ari 2006 XG2 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.140, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.2. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(435138) 2007 GD49

Ari 2007 GD49 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.497, sedengkeun magnitudo mutlakna 16.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(435302) 2007 US6

Ari 2007 US6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.447, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(435404) 2008 AT28

Ari 2008 AT28 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.444, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(435730) 2008 UK90

Ari 2008 UK90 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.371, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(436035) 2009 KJ22

Ari 2009 KJ22 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.436, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(436037) 2009 NJ

Ari 2009 NJ mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.659, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(436094) 2009 SC229

Ari 2009 SC229 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.474, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(436116) 2009 TB3

Ari 2009 TB3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.219, sedengkeun magnitudo mutlakna 21.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(436324) 2010 GZ6

Ari 2010 GZ6 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.144, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(436325) 2010 GR7

Ari 2010 GR7 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.846, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.4. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(436329) 2010 GX62

Ari 2010 GX62 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Apollo, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.704, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaét ...

                                               

(436654) 2011 RR12

Ari 2011 RR12 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.327, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.3. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(436671) 2011 SV71

Ari 2011 SV71 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.611, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(436724) 2011 UW158

Ari 2011 UW158 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.376, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(436764) 2012 FB57

Ari 2012 FB57 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.398, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.6. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(437879) 2001 RX11

Ari 2001 RX11 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.547, sedengkeun magnitudo mutlakna 17.7. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(437908) 2001 XW266

Ari 2001 XW266 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.452, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.5. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(438317) 2006 JX

Ari 2006 JX mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.272, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

                                               

(438429) 2006 WN1

Ari 2006 WN1 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.451, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.9. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(438430) 2006 WL3

Ari 2006 WL3 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.241, sedengkeun magnitudo mutlakna 20.0. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta M ...

                                               

(438452) 2007 AS12

Ari 2007 AS12 mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.244, sedengkeun magnitudo mutlakna 19.1. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta ...

                                               

(438897) 2009 WN

Ari 2009 WN mangrupa hiji astéroid. Ieu asteroid téh bagéan tina astéroid Amor, anu nganjrek deukeut jeung marcapada. Ékséntrisitas orbit ieu astéroid kacatet gedéna 0.221, sedengkeun magnitudo mutlakna 18.8. Ari nu jadi référénsina mah nyaéta MP ...

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →